Verzenden:

Onze producten worden verzonden door PostNL.

Verzendkosten Nederland:

  • Brievenbuspakketjes: € 4 (inclusief track & trace)
  • Pakketjes die niet door de brievenbus passen: € 6,95 (inclusief track & trace)
  • Vanaf € 75,- wordt je bestelling gratis verzonden in Nederland.

Retourneren:

Natuurlijk willen wij graag dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen (na ontvangstdatum) retour te zenden.

Let op: de gepersonaliseerde artikelen zijn uitgesloten om retour te zenden. De gepersonaliseerde artikelen worden gemaakt naar wens en is hierdoor niet een artikel dat standaard bij ons in het assortiment zit. Dit geldt voor elk artikel die u zelf heb samengesteld met keus van kleur opdruk en kleur artikel.

Wij accepteren retouren indien het artikel ongedragen, onbeschadigd en voorzien is van de originele verpakking en labels. Het product moet voldoende gefrankeerd teruggestruurd worden.

Houdt je er rekening mee dat artikelen uiterlijk binnen 14 dagen (na ontvangstdatum) geruild of geretourneerd moeten worden. De kosten van retourneren/ruilen zijn voor jouw eigen rekening. 

Retourprocedure:

Geef je retourzending binnen 7 dagen (na ontvangstdatum) aan ons door middels een e-mail te sturen naar winkellittleduck@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

Naam, adres, orderrummer, iban(bankrekening)nummer en reden van retour.

Na ontvangst van jou e-mail krijg jij van ons een bevestiging. Vervolgens stuur je het product in de originele verpakking naar:

Little Duck

Lobo Braakensiekstraat 23

1065 HM  Amsterdam

Na ontvangst van de retourzending zal je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen worden teruggestort.

 

Ruilen:

Mocht je een product willen ruilen dan wordt het geruilde product kosteloos naar je toe verzonden. Gepersonaliseerde artikelen zijn uitgesloten om geruild te worden.

Klachten:

Heb je een klacht over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via de e-mail (winkellittleduck@gmail.com)

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Littleduck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel